Greita ir kokybiška spauda
Vizitinės kortelės per 24 valandas

info@indigopro.lt

Skaitmenine spauda – skaitmeninės spaudos technologija

Skaitmeninė spaudaSpaustuvė turi naujausias ir pažangiausias spausdinimo technologijas, leidžiančias pasiūlyti kokybiškus, nebrangius ir skaitmenine spauda greitai pagaminamus spaudinius, tenkinančius individualius pageidavimus.

Viena tokių, skaitmeninė technologija. Skaitmenine spauda spausdinami mažo (nuo 1 vnt.) ir vidutinio tiražo leidiniai:

Vizitinės kortelės;
Atvirukai, kvietimai;
Lipdukai, etiketės;
Užrašų lapeliai;
Skrajutės, bukletai;
Kalendoriai;
Firminiai blankai, sąskaitos faktūros;
Katalogai, brošiūros;
Knygos, žurnalai;
Plakatai;
Diplomai, padėkos raštai.

Skaitmenine spauda kompiuterizuota, todėl nereikalauja sudėtingų paruošiamųjų darbų, o galutinė produkcija gaunama tiesiai iš failo. Taip garantuojama ne tik aukščiausia kokybė ir greitas atlikimas, tačiau ir maža kaina. Ji nepakeičiama spausdinant nedidelio tiražo leidinius. Labai patogi, norint daryti korekcijas ar pakeitimus keliuose ar kiekviename spaudinyje net ir spausdinimo metu: dokumentai numeruojami, keičiami kiti svarbūs teksto elementai (pavadinimai, rekvizitai).
Išsiskiria ypatingai gera spalvų raiška, remiasi CMYK spalvų modeliu. Skaitmenine spauda spausdinant tą patį spaudinį kelis kartus, spalvos išliks tokios pačios ir nesiskirs. Galima rinktis bet kokio storio ir formato popierių.

Modernūs įrengimai leidžia kasdien atlikti begalę kokybiškų spaudos darbų. Stengiamės įdiegti kuo daugiau naujovių, leidžiančių pasiūlyti dar greitesnį atlikimą už žemą kainą.

Pagrindiniai privalumai:
Platus įvairaus popieriaus ir formato pasirinkimas;
Greitas atlikimas;
Aukšta kokybė;
Maža kaina net ir pasirenkant nedidelį tiražų kiekį;
Pakeitimus galima daryti net ir spausdinimo metu.
Įranga yra kruopščiai prižiūrima ir, prireikus, atnaujinama. Džiaugiamės, galėdami suteikti visame pasaulyje pripažintas ir naudojamas spausdinimo paslaugas.

Turėdami spalvingą, kokybišką skaitmeninės spaudos gaminį, galėsite produktyviau informuoti ar aptarnauti jau esamus klientus ir susirasti naujų partnerių. Galėsite, skaitmeniniu būdu atspausdintus katalogus, bukletus, skrajutes, lankstinukus, vizitines korteles ir daug kitų dalykų, dalinti klientams įvairiose parodose ir pristatymuose.

Kompetentingi darbuotojai pasiruošę jums patarti visais klausimais: nuo popieriaus parinkimo iki tekstų užrašymo. Susisiekite dabar ir gaukite išskirtinį pasiūlymą. Apie skaitmeninę spaudą galite klausti parašę trumpai užklausos formoje. Visada greitai susisieksime su jumis ir sutarsime dėl spausdinimo terminų ir kainos. Aplankykite mus Facebooke.

Arba užsukite pas mus į biurą adresu Kęstučio g. 79-2, Kaunas

Aš nesiunčiu spamo